OVER MRA E-BIKE CENTER

Aangenaam kennis te maken!

Uw MRA E-Bike, ons verhaal

Passie voor E-Bikes, dat bracht ons er twee jaar toe om MRA E-Bike Center in Beilen te starten: betaalbare A-kwaliteit E-bikes bereikbaar maken voor een brede klantenkring. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het grootste centrum voor e-bikes van Noord-Nederland, met duizenden tevreden klanten. Onze ambitie is om door te groeien tot het grootste voor e-bikes van Nederland en de Benelux. Om een stap dichter bij it doel te kunnen komen, hebben wij een E-Bike MEGASTORE geopend in Beilen! Wij kunnen dit doel uiteraard alleen bereiken door consequent hoogwaardige kwaliteit en service te blijven leveren. Onze belofte aan u is daarom helder en transparant: Wij leveren u een topkwaliteit e-bike tegen een scherpe prijs en zijn pas tevreden als ú dat ook bent.

In onze showroom en webshop staan meer dan 660 nieuwe en gebruikte e-bikes voor u op voorraad. En bent u niet tevreden, dan kunt u uw e-bike binnen 30 dagen ruilen! Kom gerust eens een kijkje bij ons nemen!

Over ons e-bike centrum

Vanuit onze E-Bike MEGASTORE in Beilen (Drenthe) biedt MRA E-bike Center een oplossing voor elke fietser die behoefte heeft aan kwaliteit en zekerheid. Met 660 nieuwe en gebruikte e-bikes in onze showroom zijn wij het grootste E-Bike Centrum van Noord-Nederland. Al onze occasions zijn gecontroleerd en voorzien van een onderhoudsbeurt, een accu testrapport en een zuiver onderhoudsverleden. Gegarandeerd goed voor jarenlange fietsplezier!

A-merk fietsen

U treft bij ons uitsluitend fietsen van A-merken aan, e-bikes in het hoogste segment. Denk bijvoorbeeld aan topmerken als Giant, Scott, Trek, Koga, Batavus, Gazelle, Sparta, Cube, flyer, Multicycle, Victoria, Cannondale et cetera. Daarmee staan wij garant voor jarenlang fietsplezier. Onze fietsen hebben een zuiver Dealer-onderhoudsverleden, inclusief testrapporten en garantie.

Kwaliteit van onze fietsen

Onze e-bikes verkeren in uitstekende staat en hebben weinig tot geen gebruikerssporen; een genot om op te rijden dus. Bent u op zoek naar een e-bike en heeft u behoefte aan advies op maat, kom dan bij ons langs voor het maken van een proefrit-bezichtiging. Wij beschikken over een groot netwerk binnen de mobiliteitsbranche. U kunt dan ook bij ons terecht voor al uw mobiliteitsvragen. Want naast ons ruime aanbod aan e-bikes kunt u bij ons ook terecht voor traditionele fietsen, scooters, motoren en auto’s.