ONDERHOUD

Het onderhoud van uw fiets of e-bike

Uw fiets of e-bike verdient deskundig onderhoud en indien nodig, vakkundige reparaties. Wij adviseren u daarom uw fiets jaarlijks te laten controleren en onderhouden. Dan blijft u verzekerd van jarenlang comfortabel rijplezier. Voor reparaties en onderhoud kunt vertrouwen op onze vakmensen! Zij hebben kennis van zaken en zijn gecertificeerd om de werkzaamheden uit te voeren. Kortom: uw e-bike of fiets is bij ons in goede handen!

Uw fiets of e-bike deskundig onderhouden
Voor reparaties en onderhoud aan uw fiets of e-bike bent u bij ons aan het juiste adres. Wij onderhouden en repareren alle merken traditionele fietsen. Bij elektrische fietsen en e-bikes zijn wij gespecialiseerd in de merken die wij zelf verkopen. Om die reden onderhouden en repareren wij dan ook alleen de merken die wij zelf verkopen. Andere merken e-bikes verwijzen we mogelijk door naar collega-rijwielzaken indien wij het onderhoud of de reparatie zelf niet kunnen uitvoeren.

Onderhoud nodig? Dit zijn oze beloftes aan u

  • Bij reparatie of onderhoud ontvangt u desgewenst vooraf een kostenindicatie.
  • U heeft nooit onverwachte verrassingen achteraf: bijzonderheden of extra werkzaamheden overleggen wij altijd eerst met u.
  • Koopt u bij ons een nieuwe fiets, dan ontvangt u na drie maanden (of na 500 km bij een elektrische fiets of e-bike een gratis servicebeurt.
  • De werkzaamheden aan uw fiets of e-bike worden uitgevoerd door deskundige monteurs.

Voorkom pech onderweg en bespaar kosten

Een fiets of e-bike is een gebruiksmiddel en moet regelmatig worden onderhouden. Door uw fiets of e-bike periodiek te laten onderhouden kunt u ook nog eens op kosten besparen. Wist u dat veel mankementen aan een fiets of e-bike het gevolg zijn van gebrekkig onderhoud? Periodiek onderhoud kan veel dure reparaties voorkomen. Wij adviseren dan ook uw fiets jaarlijks een servicebeurt te laten geven. In de maanden januari en februari hebben wij een speciaal serviceaanbod voor u:

  • Wij controleren uw fiets op eventuele gebreken en maken hem helemaal schoon.
  • Bij elektrische fietsen en e-bikes zorgen wij voor een software-update als deze beschikbaar is en controleren we bovendien de werking van de accu.

Na de servicebeurt is uw fiets of e-bike weer tiptop in orde en kunt u weer een jaarlang genieten van heerlijk rijplezier. 

Periodieke accutest
Bij tweedehands elektrische fietsen adviseren wij regelmatig een accutest te laten uitvoeren. Bij die accutest checken wij de staat en levensduur van de accu. 

Hoeveel tijd kost een servicebeurt of reparatie?
Wanneer u uw fiets voor reparatie of onderhoud aanbiedt, wilt u hem natuurlijk zo snel mogelijk weer terug en daar doen wij natuurlijk ons uiterste best voor. Dit zijn onze beloftes aan u:

  • Kleine reparaties doen wij zoveel mogelijk direct. Ze zijn klaar terwijl u wacht.
  • Bij grotere reparaties en onderhoudsbeurten bellen of sms-en wij u zodra wij weten wanneer uw fiets klaar is.
  • Lukt het u niet om uw fiets te brengen of te halen en woont u binnen een straal van 20 km van Smilde? Dan halen of brengen wij uw fiets kosteloos.